News and Perspectives

About our Perspective on Area Development

HomeCareersHBO Stage Event booking & Organisatie // Ubuntopia®

HBO Stage Event booking & Organisatie // Ubuntopia®

LET OP: onder voorbehoud wegens Covid-19 ontwikkelingen. Stageperiode: najaar 2021.

Over ons…
Ubuntopia is een internationale familie edutainment brand waarin de kracht van storytelling en het delen van de échte Afrikaanse culturele verhalen centraal staan. Deze innovatieve brand is geboren om oude (orale) legendes en verhalen te conserveren om te voorkomen dat deze Afrikaanse wijsheden verdwijnen. We vertellen deze verhalen door aan jong en oud door middel van (strip)boeken, (mini)theatershows, animaties en series voor jong en oud. Klik hier om onze brandvideo te bekijken

Ubuntopia is de flagship brand van GreenDreamCompany.

Over jou…

Als onze stagiair(e) Event Booking & Organisation ga jij je bezig houden met de vertaling van onze minitheatervoorstelling naar passende evenementen. Jij kijkt op welke evenementen onze voorstelling thuis hoort. Dit kunnen Afrika gerelateerde evenementen zijn, comicbeurzen, cosplay evenementen, kinderfestivals of wellicht horen wij ook ergens anders thuis. Aan jou de taak om evenementen te vinden waar wij passen, met een voorstel te komen en het daadwerkelijk te organiseren. Natuurlijk krijg je hier hulp bij. Vervolgens ben jij zelf op het evenement aanwezig om het in goede banen te leiden: jij zorgt ervoor dat de stage wordt aangekleed, begeleidt de acteur(s) achter de schermen en stemt alles op elkaar af.
Daarnaast openen wij najaar 2021 een Ubuntopia flagship store waar ook ruimte is voor onze minitheatervoorstelling. Dit moet geboekt gaan worden en publiciteit voor gemaakt worden. Kortom, een uitdagende, leerzame en variërende stage.

Jij bent…

 • Derde of vierde jaars HBO Event organisatie student of een soortgelijke opleiding.
 • Assertief, je zit bovenop de planning.
 • Niet bang om de telefoon te pakken en klanten te bellen.
 • Vaardig in de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je bent cultuur sensitief, je kunt goed samenwerken met internationale collega’s.
 • Gezellig, dat zijn wij namelijk ook :).

Wij bieden jou…

 • Een stage waarin jij verantwoordelijkheid pakt en veel verantwoording krijgt.
 • Een hecht team waarbij jij niet wordt gezien als stagiair maar als collega.
 • Een internationale omgeving midden in het vestingstadje Zaltbommel, 8 minuten van Den Bosch.
 • Personeelskorting voor Ubuntopia merchandise.
 • Twee kantoorhonden die af en toe een aai over hun hoofdje willen.

Thuiswerken?
Wij volgen de persconferenties omtrent Covid-19 nauwlettend en volgend de richtlijnen van het RIVM. Mochten de maatregelen het toelaten dan geven wij de voorkeur aan (gedeeltelijk) werken op kantoor.

Solliciteren?
Zie jij jezelf als stagiair(e) Event Booking & Organisation binnen het team van Ubuntopia? Stuur dan je motivatie en CV naar s.van.rijckevorsel@greendreamcompany.com.

Written by

Imagine the wonderful world of Ubuntopia... That's what I am passionate about, developing the brand, creating opportunities for businesses and people for destinations in Africa.