Wij zijn genomineerd voor de titel beste leerbedrijf

GreenDreamCompany team

GreenDreamCompany is genomineerd voor de titel beste leerbedrijf van Nederland!

Beste leerbedrijf van Nederland

GreenDreamCompany is door SBB genomineerd binnen de sector ‘creatieve industrie’ voor de verkiezing beste leerbedrijf van Nederland!

“Het feit dat u bent voorgedragen voor deze prijs, benadrukt de belangrijke rol die u speelt bij het opleiden van mbo-studenten in de beroepspraktijk. Iets om trots op te zijn,” aldus het SBB.

Uit de 1168 voorgedragen bedrijven voor beste leerbedrijf zijn er 87 genomineerde leerbedrijven en 81 genomineerde praktijkopleiders geselecteerd. Alle genomineerden zijn inmiddels beoordeeld door een jury, helaas behoort GDC dit jaar niet tot de top 10.

Wij zijn dan ook hartstikke trots op deze nominatie! Bedankt aan degene die ons hebben voorgedragen! Het is een waar compliment aan ons hele team.

Over ons

We zijn een divers team zowel in achtergrond, leeftijd, professie als windrichting en dat maakt wie wij zijn. Samen geloven wij in het verhaal van onze merken en de Ubuntu filosofie. Doordat iedereen (stagiair, trainee of professional) op zijn eigen manier een bijdrage levert aan onze merken en de producten, ontstaan er hechte samenwerkingen en de mooiste verhalen en resultaten. Lees hier meer over de mensen achter Ubuntopia.

Op zoek naar een stageplaats? Ga naar onze vacatures.

“If you want to go fast, go alone, if you want to go far, go together” ~African Proverb

Scroll to Top