News and Perspectives

About our Perspective on Area Development

HomeCareersHBO Stage Marketing Campagnes & Communicatie / GDC & Ubuntopia

HBO Stage Marketing Campagnes & Communicatie / GDC & Ubuntopia

Over jou…

Als onze stagiair(e) Marketing Campagnes & Communicatie ga jij je bezig houden met de uitingen van Ubuntopia richting zowel de consument als richting (potentiële) partners. Samen met het marketing team worden er brainstormsessies georganiseerd voor nieuwe ideeën en strategieën. Jouw input is hierin erg belangrijk. Vervolgens ga jij uitzoeken hoe de campagne het beste uitgezet kan worden bij de doelgroep en/of klant en ga jij de campagne vorm geven. Natuurlijk krijg je hier hulp bij. Voorbeelden van campagnes zijn: benaderen en contact onderhouden met influencers, bedenken, uitvoeren, editen en inplannen van social media berichten, nieuwsflitsen schrijven voor LinkedIn, nieuwsbrieven en onze websites. Hiervan zal het merendeel in het Engels zijn. Kortom, een uitdagende, leerzame en variërende stage.

Daarnaast ondersteun je bij de webshop. Je gaat actief opzoek naar strategische partners en producten die wij kunnen toevoegen aan ons assortiment. Je komt met een concreet voorstel en benadert de partijen. Hoe leuk zou het zijn als het product waar jij mee bent gekomen daadwerkelijk gerealiseerd gaat worden?

Jij bent…

 • Assertief, creatief en zelfstandig.
 • Hebt goede kennis van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Goed in het schrijven van wervende teksten op een verhalende manier.
 • Goed in het volgen van (social) media trends en weet hierop in te spelen.
 • Niet bang om de telefoon te pakken.
 • Derde of vierde jaars HBO Marketing en Communicatie, Commerciële Economie student of een soortgelijke opleiding.
 • Cultuur sensitief, je kunt goed samenwerken met internationale collega’s.
 • Affiniteit met landen en culturen.

Wij bieden jou…

 • Een stage waarin jij verantwoordelijkheid pakt en veel verantwoording krijgt.
 • Een hecht team waarbij jij niet wordt gezien als stagiair maar als collega.
 • Een internationale omgeving midden in het vestingstadje Zaltbommel.
 • Twee kantoorhonden die af en toe een aai over hun hoofdje willen.

Over Ubuntopia
Ubuntopia is een internationale familie edutainment brand waarin de kracht van storytelling en het delen van de échte culturele verhalen centraal staan. Deze innovatieve brand is geboren om oude (orale) legendes en verhalen te conserveren om te voorkomen dat deze culturele wijsheden verdwijnen. We vertellen deze verhalen door aan jong en oud door middel van (strip)boeken, (mini)theatershows, animaties en series voor jong en oud. Ubuntopia is voor alle mensen, groot en klein, die van mooie verhalen houden, en in het bijzonder voor mensen die een connectie hebben met verre culturen. Omdat ze er op vakantie gaan bijvoorbeeld. Omdat ze nieuwsgierig zijn naar werelden die ze nog niet kennen. Of omdat ze meer willen weten over de cultuur waar zij of hun (groot)ouders vandaan komen. Tot welke groep behoor jij?

Solliciteren?
Zie jij jezelf als stagiair(e) Marketing Campagnes & Communicatie binnen het team van GreenDreamCompany en Ubuntopia? Stuur dan je motivatie en CV naar Leontine van Hooft via l.van.hooft@greendreamcompany.com.

Post Tags - , ,

Written by

Imagine the wonderful world of Ubuntopia... That's what I am passionate about, developing the brand, creating opportunities for businesses and people for destinations in Africa.