HBO stageplaats voor onze afdeling Finance, Values & Control

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplaats? Wij zijn op zoek naar een Hbo-student voor onze afdeling Finance, Values & Control!

GreenDreamCompany ontwikkelt en voert het management over betekenisvolle brands voor de leisure-, toerisme- en creatieve industrie, vaak met vastgoedontwikkeling als “drager” voor waarde creatie. Wij zijn gevestigd in Nederland maar hebben een passie voor opkomende markten en cultureel erfgoed. Wij zijn een waarden gedreven organisatie, staan ergens voor en willen het verschil maken. Een mooi voorbeeld hiervan is ons family edutainment brand Ubuntopia® (www.ubuntopia.world).

Wat ga jij doen? 

Als stagiaire word je meegenomen in de dagelijkse activiteiten van de directeur Finance, Values & Control en ondersteun je hem waar nodig. Daarnaast krijg je in overleg eigen projecten en verantwoordingen die in jouw interesseveld liggen en aansluiting vinden bij onze bestaande projecten. Je moet dus goed zelfstandig kunnen werken en het een uitdaging vinden om projecten verder te brengen. Onderwerpen van projecten zijn: finance, real estate, investments, IP-rights en strategische partnerschappen. Natuurlijk krijg je hier begeleiding bij.

Wie ben jij?

Je studeert aan een Hbo-opleiding, denk aan: International Business, Real Estate, Commerciële Economie, etc.. Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels is je tweede taal. Ervaring zoals stage en/of werk in het buitenland vinden we een leuk pluspunt.

Ons team is mondiaal, zeer divers in de breedste zin, creatief en hands-on. Ook zijn wij eigenwijs, gedreven, hardwerkend en volhardend. We zijn een hecht team, kennen elkaar en leren en lachen samen veel. Daarnaast zijn we er allemaal van overtuigd dat de wereld een stukje mooier kan worden en willen daar onze bijdrage aan leveren. Jij toch ook?

Wij bieden jou…

  • Een interessant takenpakket en verantwoordelijkheden die bij een Hbo-student passen.
  • Opdrachten waar jij van leert en wat relevant is voor ons.
  • Een hecht team waarbij jij niet wordt gezien als stagiaire maar als collega.
  • Vierdagen werken op kantoor in Zaltbommel, vrijdag werken aan je eigen opdracht voor school.
  • Een Corona-proof kantoor en een internationale werkomgeving midden in de vesting van Zaltbommel, 10 minuten lopen vanaf het station.
  • Een lunch wordt je dagelijks aangeboden. Meestal eten we samen.
  • Twee kantoorhonden die af en toe een aai over hun hoofdje willen.

www.greendreamcompany.com
www.ubuntopia.world

Start & Procedure: 

De stageplaats is beschikbaar vanaf augustus/september 2022. Stuur je CV en motivatiebrief zo spoedig mogelijk naar Léon van Rijckevorsel (Co-founder en directeur FVC) l.van.rijckevorsel@greendreamcompany.com. Meer informatie: 06 51 56 96 22.

Scroll to Top