Kantoorruimte huren Zaltbommel

Ontdek de perfecte werkplek in Zaltbommel – Jouw ideale Kantoorruimte in het hart van Zaltbommel!

Op zoek naar de ultieme werkplek die jouw zakelijke ambities ondersteunt?

Welkom bij “De Eenhoorn” – een betoverend kantoorpand, strategisch gelegen aan de Markt in het gezellige centrum van Zaltbommel.

Met een uniek aanbod van kantoorruimtes verdeeld over twee verdiepingen, biedt dit pand de perfecte omgeving voor jouw bedrijf om te bloeien. Huur één of twee verdiepingen of een werkplek!

Waarom “De Eenhoorn”?

  1. Centrale Locatie: Gelegen in het hart van Zaltbommel aan de markt, ben je omringd door de levendige energie van lokale bedrijven, winkels en restaurants.
  2. Flexibiliteit: De kantoorruimtes op beide verdiepingen kunnen afzonderlijk worden gehuurd, waardoor je de flexibiliteit hebt om de ruimte aan te passen aan de behoeften van jouw bedrijf. Huur één of twee verdiepingen.
  3. Stijlvol Design: “De Eenhoorn” combineert moderne functionaliteit met een charmante uitstraling. De stijlvolle inrichting en het gebruik van natuurlijk licht creëren een inspirerende werkomgeving.
  4. Voorzieningen: Profiteer van state-of-the-art voorzieningen, waaronder snelle internetverbinding, een losse vergaderruimte, jouw eigen pantry, een mechanische klimaatregeling (aanvoer van verse lucht en afvoer van vervuilde lucht) en ARBO-gekeurde bureaustoelen.
    Alles is zo ingericht om jouw werkervaring zo aangenaam mogelijk te maken.
  5. Netwerkmogelijkheden: Word onderdeel van de zakelijke community en ontmoet professionals in de gedeelde ruimtes en tijdens georganiseerde evenementen.

Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging.


Voor meer informatie of voor het inplannen voor een bezichtiging kan je ons bereiken op 06.51.56.9622 of stuur een e-mail naar info@greendreamcompany.com.

Ruimte 1: De zolder

Helaas, deze ruimte is al verhuurd!

Ruimte 2: sfeervolle werkruimte geschikt voor 4 – 6 werkplekken

Deze werkruimte is gelegen op de tweede verdieping en is geschikt voor 4 tot 6 werkplekken. Deze werkruimte is voorzien van een eigen pantry met stromend water en koffie.

Ruimte 3: lichte en ruime werkruimte geschikt voor 6 werkplekken

Deze ruimte bevindt zich op de eerste verdieping en is ruim ingericht. Op dit moment is de ruimte ingericht op 6 werkplekken maar er is eventueel ruimte voor meer.

Scroll to Top